Desde el Consell de Mallorca ens han informat de les següentes mesures per els clubs de persones majors degut a la entrada al nivell 4 de màxima alerta per el Covid:

Avui la presidenta del Govern balear ha detallat les noves restriccions que implica que Mallorca entri dins el nivell 4 d'alerta sanitària a causa de les dades actuals de l'evolució negativa de la pandèmia a la nostra comunitat.

El canvi de nivell d'alerta sanitària sí que afecta el funcionament i activitats dels clubs de gent gran de Mallorca, ja que el nivell 4 suspèn temporalment l'obertura de les seus socials i activitats organitzades per les associacions de gent gran.

Sabem que la majoria de les associacions heu optat per no obrir fins al gener, però aquelles que heu començat amb alguna activitat l'haureu de suspendre temporalment. En qualsevol cas, el Consell continua en contacte permanent amb vosaltres i treballant tant en els plans de contingència com altres mesures per preparar l'obertura quan la situació sanitària ho permeti.

Duim molts d'esforços i hem de continuar apel·lant a la responsabilitat de tots i totes. Ara ens toca cuidar-mos, ben segur que aquests esforços donaran els seus fruits i aviat podrem començar a gaudir d'aquelles coses que més ens agraden, d'una abraçada, de veure-mos i de reprendre totes les activitats que ens agrada fer.

Molts d'ànims, molta força i una gran abraçada

 

Carolina Abad

Directora Insular de Promoció Sociocultural